Bassen

 

Momenteel bestaat ons koor uit 30 zingende leden die 4 stemmig zingen. Helaas zijn onze bassen wat minder van aantal waardoor het moeilijker wordt om 4 stemmig te blijven zingen. Vindt je zingen leuk en ben je op zoek naar een gezellig koor, dan zijn wij misschien wel wat je zoekt!! Twijfel je, of denk je... dat is te moeilijk? Nee, echt niet! De bassen zijn nog in opkomst bij ons koor en moeten ook nog veel partijen onder de knie krijgen; daar is alle ruimte en tijd voor. En eventueel kan muziek ook als MP3 aangeleverd worden om thuis af en toe te beluisteren en er vertrouwd mee te raken. Je hoeft niet per se noten te kunnen lezen. Kom gewoon een keer langs om te luisteren, bel ons voor meer informatie of reageer via deze website. 
 
Mitswa zoekt uitbreiding combo 

Ritmisch koor Mitswa.... Zonder drums en gitaren wordt dat ritmische wat moeilijker.
Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste (hobby-)muzikanten die ons combo willen versterken met hun spel.
Speel je drums, (elektrisch) gitaar of basgitaar en kan je akkoorden of bladmuziek lezen, dan ben je misschien net wel die muzikant waar we naar op zoek zijn!

We hebben een gevarieerd repertoire en ons uitgangspunt bij het uitzoeken van nieuw repertoire is altijd dat het gehele combo mee moet kunnen spelen, dus... never a dull moment voor jou als muzikant. Ons combo bestaat nu uit een 'beroeps'-pianiste en fluitiste.
We kunnen je helaas geen financiƫle vergoeding bieden maar wel een gezellig, enthousiast koor met betrokken leden en een (leuke en afwisselende) "leerschool" met een groot aanbod aan muziekstijlen om ervaring op te doen met het spelen bij een koor.

De muziek kan als MP3 via de computer aangeleverd worden om eventueel thuis te oefenen.  

Kom een keer luisteren of Neem contact op.