Het koor heeft onder leiding gestaan van de volgende dirigenten:
 
Afbeelding invoegen   Rob Fase

Vanaf de oprichting in september 1992 t/m juni 2006 was Rob is medeoprichter en dirigent van het eerste uur mede bepalend geweest voor de koers die Mitswa muzikaal heeft gekozen en ontwikkeld.
Het koor wat begon als een 'meisjeskoor' is in de loop der jaren een volwaardig 4-stemmig gemengd koor geworden. Ondanks de wisselende samenstelling van het combo (wel/geen keyboard) heeft Rob het koor kunnen laten groeien tot een koor wat moeilijke liederen zoals het 'Ave Verum' en 'May your roads' ook niet schuwt.

                
Alexandra Scheepmaker
Van juli 2006 t/m september 2007 heeft Alexandra het dirigeerstokje overgenomen van Rob. Alexandra was voor een aantal leden een oude bekende: Mitswa is voortgevloeid uit het jongerenkoor Eigen-Wijs waarbij Alexandra ook dirigente is geweest. Met de komst van Alexandra zijn een aantal liederen van oud-koren Oktopus en Eigen Wijs aan het repertoire toegevoegd.

  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen  
Peter van Marle

Van februari 2008 t/m mei 2011 heeft het koor onder leiding gestaan van Peter van Marle.
De eerste viering met Peter was gelijk een binnenkomer.... de Carnavalsviering. Verkleed en wel mocht hij voor zijn debuut aantreden.
Onder leiding van Peter is,  koor alsmede het combo, muzikaal gegroeid. De nadruk lag op luisteren naar elkaar en close harmony zingen.
Dankzij zijn inbreng is ons repertoire ook weer gegroeid met muziek van deze tijd zoals Nick en Simon en The Oslo Gospel Choir.        

 
Irene Blomsma-van Daal
Vanaf september 2011 stond het koor onder leiding van Irene Blomsma. Met de komst van Irene brak er voor Mitswa weer een nieuwe periode aan.
De eerste viering met Irene was op een aparte locatie: 'De Bolle Ollifant' in het kader van Vennep Fusion. Iedereen was enthousiast en deze speciale gebeurtenis smaakt naar meer. Mede door de inzet van Irene is de zang map van het koor opgeschoond en is de vaak slecht leesbare (handgeschreven) muziek in een computerprogramma verwerkt tot duidelijke partituren met akkoorden.
Ook werd er goed gelet op de uitspraak; dat is nog wel eens een dingetje bij Mitswa:
Gij die.... werden 'geiten' en op aarde... werden 'paarden'.
 
 
Eind juni 2015 heeft Irene afscheid genomen van Mitswa als dirigent. Zij gaat zich richten op andere activiteiten en tijdens een mooie afscheidsviering en daarna gezellige BBQ met de leden van het koor en de pastores van de parochie is Irene bedankt voor haar inzet voor het koor.
 
     
  Afbeelding invoegen