Winterfair Tuincentrum Suidgeest met muziek van Mitswa

Op vrijdag 22 november is er van 18.30u tot 21.30u een gezellige winterfair bij tuincentrum Suidgeest. Mitswa verzorgt deze avond de live muziek.

De winkel is gezellig in kerstsfeer en er zijn leuke kramen zoals Rojas, Dezz Bracletss, Kadoshop Hillegom, SanSilver, Toost en nog vele anderen. Ook is er een plein voor een hapje en een drankje met o.a. Wijn & Thuis, Chocolodge, Visspecialist Marc en de Foodtruck van de Bio-express. Kortom... er is genoeg te beleven.

Dus noteer deze datum in je agenda en hopelijk zien we je dan!


 
Muziekavond Prot. Gemeente Abbenes m.m.v. Mitswa

Op zaterdag 30 november om 20.00u verzorgt Mitswa de zang en muziek bij de muziekavond in de Protestantse Gemeente Abbenes. De avond begint om 20.00u en Mitswa zingt tot 20.45u. Daarna is er een korte pauze en rond 21.15u begint het 2de deel van de avond met een ander koor/band tot 22.00u. Na afloop is er kort gelegenheid tot een hapje en drankje. De toegang is gratis.


 

 
Kerstconcert / sing along event
Op vrijdag 20 december om 19.30u geeft Mitswa, samen met het St. Cecilia koor, een kerstconcert/Sing-along-event. Beide koren zullen gezamenlijk bekende (meezingbare) kerstliederen zingen en ook wat uit het eigen repertoire ten gehore brengen. De avond begint om 19.30u en het entree is gratis. Wel zal er na afloop een deurcollecte gehouden worden; de opbrengst komt ten behoeve aan de kerk/koren zodat er o.a. nieuwe muziek aangeschaft kan worden.


 Sopranen en bassen gezocht!!  

Ons koor is dringend op zoek naar versterking van de bassen en sopranen om het evenwicht in het koor te kunnen waarborgen.  

Vindt je zingen leuk, ben je op zoek naar een gezellig koor: dan is Mitswa misschien iets voor jou! Je hoeft geen kennis van het notenschrift te hebben, wat we wel vragen is enthousiasme...

Kom eens binnenlopen bij een repetitie op een maandagavond of kijk verder op onze site voor meer informatie of over hoe je je kunt aanmelden.    

 

Afbeelding invoegen
 
 
 Afbeelding invoegen