Kerstconcert / sing along event

Op vrijdag 20 december om 19.30u geeft Mitswa, samen met het St. Cecilia koor, een kerstconcert/Sing-along-event. Beide koren zullen gezamenlijk bekende (meezingbare) kerstliederen zingen en ook wat uit het eigen repertoire ten gehore brengen. De avond begint om 19.30u en het entree is gratis. Wel zal er na afloop een deurcollecte gehouden worden; de opbrengst komt ten behoeve aan de kerk/koren zodat er o.a. nieuwe muziek aangeschaft kan worden.

 

 


Pinksterviering/Vormselviering 9-6

Op zondag 9 juni was de Eucharistieviering t.g.v. van het Hoogfeest van Pinksteren. Een aantal jongeren uit onze parochie kreeg het sacrament van het Vormsel toegediend door Mgr. Hendriks. Mitswa heeft in deze viering de zang en muziek verzorgd. Pianiste Lena heeft een instrumentale versie van het Songfestival Arcade gespeeld.

 

                                  

 Sopranen en bassen gezocht!!  

Ons koor is dringend op zoek naar versterking van de bassen en sopranen om het evenwicht in het koor te kunnen waarborgen.  

Vindt je zingen leuk, ben je op zoek naar een gezellig koor: dan is Mitswa misschien iets voor jou! Je hoeft geen kennis van het notenschrift te hebben, wat we wel vragen is enthousiasme...

Kom eens binnenlopen bij een repetitie op een maandagavond of kijk verder op onze site voor meer informatie of over hoe je je kunt aanmelden.    

 

Afbeelding invoegen
 
 
 Afbeelding invoegen