Welkom op de website van het Mitswa koor
Het Mitswa koor bestaat inmiddels al weer 31 jaar en de leden zingen nog met net zoveel plezier als bij de opstart van het koor. Middels onze website hopen we je een indruk te geven van ons koor en misschien vindt je het wel leuk om mee te komen zingen.... Of misschien heb je gewoon een vraag. Vul dan het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.  
 
 

  Jubileum concert
Op zaterdag 26 november 2022 gaf het koor een jubileum concert.
 
Het koor heeft tijdens het concert een "muzikale reis door 30 jaar Mitswa muziek" gemaakt. Oude liederen maar ook nieuwe liederen werden gezongen. Na elk zangblok wass er een interactief moment met het publiek.
 
Op You Tube en Facebook kunt u meer filmpjes en foto's van het concert zien maar ook in het fotoalbum op deze website ziet u een kleine impressie van het concert.

 
BBQ koor (afsluiting seizoen)  
Ook dit jaar was er weer een BBQ voor de leden. Het was in de binnentuin van de kerk waar het koor repeteert en er was volop muziek, eten, drank en veel gezelligheid.
Een aantal leden had acts ingestudeerd om de ouderwetse "Bonte Avond" weer in ere te herstellen. De stemming zat er goed in en het was al donker toen de avond ten einde kwam. Volgend jaar weer...
Voor meer foto's kijk in het foto-album. Daarin staan ook nieuwe (PR) foto's van het koor.
  Afbeelding invoegen
 
 
 
 
 
Afbeelding invoegen
 
Kookworkshop (jubileum activiteit)
 
Ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan van het koor was er op vrijdag 23 september een kookworkshop voor het koor in Kookstudio Hillegom. De leden kwam bijeen voor een gezellige openingsborrel met aansluitend verdeling in groepen, instructie en gingen daarna om beurten een gerecht klaar maken. Het was ontzettend gezellig en de 4 gangen werden met smaak (en gezang tussendoor) opgegeten. Kijk in het foto album voor meer foto's.
 
 
 

 
Sopranen gezocht!!  
Ben jij sopraan of ken je een iemand die graag zingt in een koor en elke week een geweldige zangavond wil beleven?
 
Lijkt het je leuk om samen in kerkvieringen te zingen? 
Voel je je aangetrokken door ons koor, ons repertoire (en de gezelligheid)?
 
Kom dan eens vrijblijvend luisteren/meezingen. Wij repeteren op maandagavond van 20.30 – 22.00 uur in de R.K. kerk te Nieuw-Vennep (ingang De Herberg, rechts naast de kerk).
 
Stuur wel even een mailtje als je wilt komen naar: mitswa@ziggo.nl.

  Afbeelding invoegen

 
 
 
 

 

Afbeelding invoegen
 
 
 Afbeelding invoegen