Datum wijziging!
Zaterdag 16 maart zingt Mitswa niet in de viering in de RK kerk Nieuw-Vennep.
Op zondag 10 maart verzorgt Mitswa de zang en muziek in de viering.
Bovenstaande data zijn per abuis verkeerd weergegeven in het parochieblad.

 


  Muziekavond 
Op zaterdag 2 maart is er in de kerk van de Prot. Gemeente in Abbenes een muziekavond t.g.v. het jubileumjaar "150 jaar kerk Abbenes". Mitswa zal deze avond ook optreden. Van 20.00u tot 20.45u laat Mitswa een greep uit het repertoire horen en zal pianiste Lena Lelyukhina op de piano enkele muziekstukken ten gehoren brengen.
Na de pauze (21.15u-22.00u) speelt Klezmerband Freylach jiddische muziek. De toegang is gratis maar wees op tijd VOL = VOL.


Viering met "jongerenkoor" Oktopus
Op zaterdag 30 juni 2018 verzorgde voormalig "jongerenkoor Oktopus" samen met Mitswa de zang en muziek in de viering. Oktopus is in 1971 opgericht en heeft bestaan tot 1984. Het koor verzorgde de zgn. beatmissen in de katholieke kerk van Nieuw-Vennep en ver daarbuiten. Voorafgaand en na de viering zongen beide koren een paar liederen uit eigen repertoire en aansluitend was er voor genodigden een feestavond.
Voor meer info: jongerenkoor Oktopus
Of ga naar het You Tube kanaal van Oktopus om de viering en liederen te bekijken.
 
  Afbeelding invoegen
 
                                               

 Sopranen en bassen gezocht!!  

Ons koor is dringend op zoek naar versterking van de bassen en sopranen om het evenwicht in het koor te kunnen waarborgen.  

Vindt je zingen leuk, ben je op zoek naar een gezellig koor: dan is Mitswa misschien iets voor jou! Je hoeft geen kennis van het notenschrift te hebben, wat we wel vragen is enthousiasme...

Kom eens binnenlopen bij een repetitie op een maandagavond of kijk verder op onze site voor meer informatie of over hoe je je kunt aanmelden.    

 

Afbeelding invoegen
 
 
 Afbeelding invoegen