Viering met "jongerenkoor" Oktopus
Op zaterdag 30 juni 2018 verzorgt voormalig "jongerenkoor Oktopus" samen met Mitswa de zang en muziek in de viering. Oktopus is in 1971 opgericht en heeft bestaan tot 1984. Het koor verzorgde de zgn. beatmissen in de katholieke kerk van Nieuw-Vennep en ver daarbuiten. Voorafgaand en na de viering zullen beide koren een paar liederen uit eigen repertoire zingen en aansluitend is er voor genodigden een feestavond.
Voor meer info: jongerenkoor Oktopus
Of ga naar het You Tube kanaal van het koor...
  Afbeelding invoegen
 
 
 
Afbeelding invoegen   Koningsdag 27 april 2018
Ook dit jaar staan de leden van Mitswa met meerdere kramen op de Oranjemarkt in Nieuw-Vennep (centrum). Omdat de enveloppenactie nog steeds een groot succes is zorgen wij elk jaar voor meer prijzen. Dit jaar zijn het er meer dan 400! Ook zijn er weer kramen met "gebruikte" spullen en zelfgemaakte dingen. We zien u graag!!

                                                                 

 Bassen gezocht!!  

Ons koor is dringend op zoek naar versterking van de bassen (en tenoren) om het evenwicht in het koor te kunnen waarborgen.  

Vindt je zingen leuk, ben je op zoek naar een gezellig koor: dan is Mitswa misschien iets voor jou! Je hoeft geen kennis van het notenschrift te hebben, wat we wel vragen is enthousiasme...

Kom eens binnenlopen bij een repetitie op een maandagavond of kijk verder op onze site voor meer informatie of over hoe je je kunt aanmelden.    

 

Afbeelding invoegen
 
 
 Afbeelding invoegen