Viering met "jongerenkoor" Oktopus
Op zaterdag 30 juni 2018 verzorgde voormalig "jongerenkoor Oktopus" samen met Mitswa de zang en muziek in de viering. Oktopus is in 1971 opgericht en heeft bestaan tot 1984. Het koor verzorgde de zgn. beatmissen in de katholieke kerk van Nieuw-Vennep en ver daarbuiten. Voorafgaand en na de viering zongen beide koren een paar liederen uit eigen repertoire en aansluitend was er voor genodigden een feestavond.
Voor meer info: jongerenkoor Oktopus
Of ga naar het You Tube kanaal van Oktopus om de viering en liederen te bekijken.
 
  Afbeelding invoegen
 
 
  Eerste repetitie Mitswa met Oktopus groot succes
Op maandag 18-6-2018 was de eerste gezamenlijke repetitie van de koren Mitswa en Oktopus. Er was een redelijke opkomst bij beide koren en de stemming zat er gelijk goed in. Aan het begin werd o.l.v. dirigente Charlotte Holthuijsen de samenzang (acclamaties en vaste gezangen) ingestudeerd. Daarna was dirigent Joop Beenakker aan de beurt voor het instuderen van wat liederen. O.a. Lied van het westen, Woord van Vrijheid, Jij bent (Ta mort) en Blijf mij nabij werden geoefend. In het fotoalbum is een impressie van deze avond te zien. Op YouTube een video-impressie.

                                                      

 Sopranen en bassen gezocht!!  

Ons koor is dringend op zoek naar versterking van de bassen en sopranen om het evenwicht in het koor te kunnen waarborgen.  

Vindt je zingen leuk, ben je op zoek naar een gezellig koor: dan is Mitswa misschien iets voor jou! Je hoeft geen kennis van het notenschrift te hebben, wat we wel vragen is enthousiasme...

Kom eens binnenlopen bij een repetitie op een maandagavond of kijk verder op onze site voor meer informatie of over hoe je je kunt aanmelden.    

 

Afbeelding invoegen
 
 
 Afbeelding invoegen