Afbeelding invoegen
Mitswa bestaat uit 31 leden met een gemiddelde leeftijd tussen de 35 en 70 jaar. We hebben een vrij breed repertoire op melodieĆ«n van klassieke tot popmuziek waaraan regelmatig nieuwe nummers worden toegevoegd. We hebben een enthousiaste dirigent met veel ervaring en gevoel voor humor. Zij zorgt ervoor dat we nummers van een goede kwaliteit neerzetten.
     
(foto: Peter Bootsman)
Dat hoeft niet te betekenen dat je een ervaren zanger(es) moet zijn als je bij ons wilt komen zingen. Iedereen kan zingen en door te oefenen wordt je alleen maar beter.
 
 
Momenteel worden we begeleid door alleen piano. We zijn op zoek naar enthousiaste muzikanten die op gitaar en drums het combo weer compleet willen maken

Repetities

Elke maandagavond repeteren we van 20.30u tot 22.00u in de R.K. kerk te Nieuw-Vennep. Voor de repetitie is het vanaf 20.00u koffie/thee drinken en na afloop van de repetitie gaan we gezellig nog wat drinken in ons parochiehuis De Herberg.
Naast de repetities verzorgen we eens in de 2-3 weken een viering in de R.K. Kerk.
Bij gelegenheid zingen we ook wel eens uit in verzorgingshuizen zoals Bornholm, de Cruquiushoeve. de Hartekamp en kerkelijk centrum De Ark

Bruiloften in familiesferen van de koorleden worden (op verzoek) ook door ons muzikaal begeleidt.
Naast het zingen organiseren we zelf ook een aantal activiteiten zoals een dagje uit, Sinterklaasavond, jaarlijks een etentje en staan we op Koninginnedag op de jaarmarkt in Nieuw-Vennep met verschillende kramen.

We zien je graag!

Agnes, Annie, Bert, Charlotte, Conny, Corry, Dick, Frank, Gerda, Hennie, HenriĆ«tte, Jeannette, Joke B, Joke J, Lena, Lidwina, Marian, Marja, Marian, Marleen, Marlies, Martha, Marjan, Marry, Martien, Paul, Rawaa, Rosa, Sandra en Tineke.