Afbeelding invoegen  
Mitswa staat sinds augustus 2015 onder leiding van Charlotte Holthuijsen.
 
Charlotte speelt vanaf haar zesde blokfluit en zong destijds in de parochie bij kinderkoor De Krekeltjes. Na een paar jaar ging dit over naar Jongerenkoor Eigen Wijs waar zij zong en fluit speelde.
 
Na jaren muziekles (in groepen, fluitkwartet en privéles) is Charlotte naar het Conservatorium van Rotterdam gegaan om zich verder te specialiseren in de blokfluit(en). Door een verhuizing naar Brabant kon zij niet blijven spelen bij Eigen Wijs maar is in Etten-Leur gaan zingen en fluit gaan spelen bij koor De Kerkzwervers en bij het plaatselijke Taizé koor. Bij het laatste koor had zij de muzikale leiding over het combo, bestaande uit dwarsfluit, hobo, klarinet, piano, viola da gamba en fluit.
 
In de jaren die volgen is zij regelmatig teruggekeerd naar Nieuw-Vennep om bij kerstvieringen Mitswa muzikaal te ondersteunen en na haar verhuizing terug naar Nieuw-Vennep in 2001 is zij weer lid geworden van het koor.
Charlotte had jarenlang het combo (piano, gitaar, drums, basgitaar) van Mitswa onder haar hoede en bij gelegenheid (ziekte en vakantie) viel zij ook in als dirigent.
 
Charlotte heeft ook vele nummers van Mitswa herschreven en gearrangeerd voor de piano (voorheen combo met gitaar, basgitaar, fluit en drums) en er worden regelmatig door haar nieuwe nummers toegevoegd aan de map.
Op 6 september heeft zij, samen met gelegenheidsdirigent Petra Cappendijk van het St. Ceciliakoor, tijdens de viering t.g.v. het 150 jarig bestaan van de parochie de jubileumviering beide koren gedirigeerd. Bisschop Punt van Haarlem-Amsterdam was celebrant in deze feestelijke viering.