Nieuws


2de repetitie Rob - vrijdag 5 oktober 2012

4-10 was de 2de repetitie avond voor het reĆ¼niekoor van Rob.
De opkomst was groot! Het begint duidelijk te kriebelen bij de leden en oud-leden. Voor de mannen was het helemaal een feest: zowel bij de tenoren als bij de bassen waren er meer oud-leden van vaste leden van Mitswa, wat soms hilarische momenten opleverden.
 
Rob begon de avond met een korte inzingoefening. Daarna werd, in afwachting van de pianiste opgehouden was door de NS, een kort Gloria ingestudeerd. Binnen 10 minuten zat het lied er 3 stemmig in.
 
Rond 20.20u was het combo compleet en werd het concert repertoire doorgezongen. Het ging met een sneltreinvaart; het zat er allemaal weer snel in.
In anderhalf uur tijd was alles doorgezongen en stonden de puntjes weer op de i. Rob was helemaal op stoom; we weten niet of het door de uitreiking van de zilveren Gregoriuspenning afgelopen weekend voor 25 jaar dirigentschap was, maar het voelde als vanouds.

Toen alles was doorgezongen werden nog 2 afsluitende liederen gezongen die aan het eind van het concert door alle leden en oud-leden gezongen zal worden. Dat was gewoon even 'lekker zingen en swingen'.
Kortom, een geweldige avond met veel zangplezier.
 
 


Terug naar de vorige pagina >