Nieuws


1ste repetitie Rob - maandag 24 september 2012

Maandag 17-9-2012 was het zover: de eerste repetitie van het reuniekoor o.l.v. Rob Fase.
De avond werd ingeluid met gezamelijk koffiedrinken om de kelen te smeren en om 20.00u stonden alle leden en oud-leden klaar om lekker te gaan zingen.
 
Het was een feest van herkenning: oud-leden kwamen uit Nieuw-Vennep maar ook vanuit Zaandam, Hillegom, Hoofddorp e.a. plaatsen. En er werd ook flink bijgepraat.
 
De liederen die gezongen werden waren o.a. Zoek eerst het koninkrijk, I know the Lord, The Banner etc.
Sommige liedjes zaten er nog goed in maar er waren ook nummers die even weer 'erin gedrild' moesten worden.
 
Hieronder enkele reacties van "(oud-)leden na de repetitie:
 
"Het was weer net als vroeger. Heerlijk om weer eens te zingen. Dat mis ik nu wel eens. Misschien dat ik toch weer ga zingen. Het is lekker ontspannend".
 
"Leuk om weer eens o.l.v. Rob te staan. Elke dirigent heeft zijn eigen inbreng; daar kan je ook weer van leren. Leuk. Ben heel benieuwd naar de andere dirigenten".
 
"Mitswa blijft een gezellig koor, men is oprecht geinterreseerd in elkaar, dat mis ik soms wel bij mijn eigen koor in mijn huidige woonplaats, dat contact is oppervlakkiger. Een van de leden van Mitswa is vandaag geopereerd en men toont allemaal belangstelling. Het is een hechte groep, warm".
 
 
"De Mitswa sound.... Jammer dat Dennis niet wil komen spelen op het keyboard, dat hoorde er toch wel bij maar met de huidige pianiste gaat het ook lekker als ik dat zo hoor".
 
 


Terug naar de vorige pagina >