U bent van harte genodigd om wat in ons gastenboek te noteren. Een opmerking, een compliment, tips of iets wat niet correct is, wij horen het graag! Indien gewenst zullen wij ook een reactie terugsturen.
 
Deze gegevens die u achterlaat bij het invullen van het gastenboek worden door ons niet opgeslagen, verwerkt of verstrekt aan derden.
Voor verdere info zie ook onze privacyverklaring.

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Hoi leden van Mitswa,

mooie viering vanavond (111). Mijn man en ik komen bijna elke viering waarbij jullie zingen. Erg leuk om weer eens nieuw repertoire te horen (Frisse moed?).
Complimenten voor jullie pianiste en fluitiste, heel mooi en stemmig, soms ook ontroerend. Jammer dat jullie daar niet meer aandacht voor hebben (voor viering niet praten maar luisteren). Het zet de toon al van de viering en ze doen zo hun best. Houdt deze mensen in ere!
Jammer dat jullie soms zo gehaast zingen of ingezet worden, maar het klinkt soms zo opgejaagd (wij zijn geen muziekkenners maar horen het wel). Jammer, want het is zo mooi.

Graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet.

Chantal - 11-01-2014 - 23:05

Best Mitswakoor,

dinsdag 24 december hebben wij genoten van de kerstviering in de kerk. Vooral het sfeervolle binnenkomen met Stille Nacht door fluit en koor heeft veel indruk op ons gemaakt, voor ons was kerst (al) begonnen!
Mooie liederen, prachtige teksten en een inspirerende overweging van de pastoor. Leuk om af te sluiten met Midden in de winternacht.

Ga zo door!

Met hartelijke groet,
Mieke Derksen

Mieke Derksen - 06-01-2014 - 16:42

Jullie ook gelukkig Nieuwjaar.

Ton - 04-01-2014 - 20:23

 

Vesela Koleda i Shtastliva Nova Godina!

Rositsa - 21-12-2013 - 15:55

 

Hallo Mitswakoor,

woensdag 18 december zijn mijn man en ik bij de Kerstsamenzang geweest. We hebben genoten van alle mooie liederen en van jullie koor.
Een puntje van kritiek: probeer af en toe in een wat rustiger tempo te zingen, het klinkt vaak wat gehaast. Zeker bij het lied van Johnny Mathis is dat jammer, het lied is prachtig!
Op jullie site zagen wij dat jullie 24 december de nachtmis in verzorgen in de kerk, wij zullen zeker komen!

Fijne kerstdagen en alle goeds voor 2014. Ga zo door.

Jullie fans, Jessica en Bert.

Jessica - 21-12-2013 - 15:41


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »