U bent van harte genodigd om wat in ons gastenboek te noteren. Een opmerking, een compliment, tips of iets wat niet correct is, wij horen het graag! Indien gewenst zullen wij ook een reactie terugsturen.
 
Deze gegevens die u achterlaat bij het invullen van het gastenboek worden door ons niet opgeslagen, verwerkt of verstrekt aan derden.
Voor verdere info zie ook onze privacyverklaring.

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Beste mitswa,
Ik wil graag wat zeggen over de mis van zondag. Ik zit vaak in de kerk, altijd weer leuk als jullie zingen. De andere koren zijn ook mooi maar weer anders. Jammer dat de mevrouw met de fluit er niet was, dat was te horen, kaler.
Mag ik wat opmerken: jammer dat het lam god weer werd vergeten. Lijkt alsof de dirigent niet helemaal in de mis zit of zo.

Toegift: vreemd wat jullie met het lied doen. Repeteren jullie als toegift? Hetzelfde stuk werd nu 6 keer achter elkaar gespeeld, erg saai. Geen leuke gospel zo. Laat liever de 2 beroepsmuzikantes een mooi stuk spelen. Ze mogen in de mis alleen kleine stukjes spelen, dat is heel mooi maar kort. Wil graag wat meer horen. Jammer.

En willen jullie de aclamaties en vaste gezangen wat rustiger zingen,dan kunnen ij in de kerk het ook zingen. Het gaat soms wat snel. Jullie kennen de tekst van de liedjes wel maar wij niet altijd.
Bedankt. Ik kom met Pasen weer naar jullie.

vgrt,Johan.

Johan - 31-03-2014 - 11:07

Hoi leden van Mitswa,

mooie viering vanavond (111). Mijn man en ik komen bijna elke viering waarbij jullie zingen. Erg leuk om weer eens nieuw repertoire te horen (Frisse moed?).
Complimenten voor jullie pianiste en fluitiste, heel mooi en stemmig, soms ook ontroerend. Jammer dat jullie daar niet meer aandacht voor hebben (voor viering niet praten maar luisteren). Het zet de toon al van de viering en ze doen zo hun best. Houdt deze mensen in ere!
Jammer dat jullie soms zo gehaast zingen of ingezet worden, maar het klinkt soms zo opgejaagd (wij zijn geen muziekkenners maar horen het wel). Jammer, want het is zo mooi.

Graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet.

Chantal - 11-01-2014 - 23:05

Best Mitswakoor,

dinsdag 24 december hebben wij genoten van de kerstviering in de kerk. Vooral het sfeervolle binnenkomen met Stille Nacht door fluit en koor heeft veel indruk op ons gemaakt, voor ons was kerst (al) begonnen!
Mooie liederen, prachtige teksten en een inspirerende overweging van de pastoor. Leuk om af te sluiten met Midden in de winternacht.

Ga zo door!

Met hartelijke groet,
Mieke Derksen

Mieke Derksen - 06-01-2014 - 16:42

Jullie ook gelukkig Nieuwjaar.

Ton - 04-01-2014 - 20:23

 

Vesela Koleda i Shtastliva Nova Godina!

Rositsa - 21-12-2013 - 15:55


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »