U bent van harte genodigd om wat in ons gastenboek te noteren. Een opmerking, een compliment, tips of iets wat niet correct is, wij horen het graag! Indien gewenst zullen wij ook een reactie terugsturen.
 
Deze gegevens die u achterlaat bij het invullen van het gastenboek worden door ons niet opgeslagen, verwerkt of verstrekt aan derden.
Voor verdere info zie ook onze privacyverklaring.

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Mooie viering (23 nov). Goed gezongen met jullie nieuwe dirigent. Het lied van Ray Conniff (Harmony) hebben jullie mooi gemaakt, veel beter zo zonder combo en leuk dat jullie droomland van Hazes zingen, zijn mijn man en ik groot fan van. Hebben ervan genoten, vooral van de zang van de mannen hierbij.
We kijken uit naar jullie kerstmis, we hopen dat er weer eens solo wordt gezongen, is lang geleden.

Groetjes, Corrie.

Corrie - 23-11-2014 - 12:59

Bless you all Mitswa.

Some music that you maybe also sing: Bless the Lord and Ubi caritas. You can find it on You Tube.

From; Taize - 03-07-2014 - 11:05

Pinksteren.
Mooie viering en liedjes.
Mitswa blijft zichzelf vernieuwen door elke keer weer met nieuwe muziek te komen en daarmee te verrassen. Nu met een Veni Santus uit Taizé. Mooi gezongen, vanuit het hart. Top.

nvt - 17-06-2014 - 12:13

1e paasdag. Bij familie op bezoek, voor het eerst in deze kerk.

Leuk koor, goeie begeleiding piano en fluit. Jammer dat er heel hard werd gepraat voor aanvang bij spelen, storend en weinig respectvol van koormembers (na afloop ook bij Panis Angelicus).Had graag meer willen horen.

Hallelujah van Cohen: prachtig gezongen, leuk arrangement, mooie tekst, zou ik ook willen zingen met mijn koor. Mag dat?

Lion King: jammer van dit lied. Bij refrein pas te horen wat de melodie was. Couplet leek wel 4kwart opsomming, geen melodielijn in. Foute beslissing om dit te zingen.

Komen waarschijnlijk nog een keer naar jullie toe. Houden jullie site in de gaten voor vieringen (tip van iemand in kerk).

Janson - 24-04-2014 - 16:47

Very nice post. I certainly appreciate this website. ededecegbgedckcd

Smithe747 - 24-04-2014 - 06:04


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »