U bent van harte genodigd om wat in ons gastenboek te noteren. Een opmerking, een compliment, tips of iets wat niet correct is, wij horen het graag! Indien gewenst zullen wij ook een reactie terugsturen.
 
Deze gegevens die u achterlaat bij het invullen van het gastenboek worden door ons niet opgeslagen, verwerkt of verstrekt aan derden.
Voor verdere info zie ook onze privacyverklaring.

Bericht schrijven >

2-12: ontzettend genoten van de leuke viering met de adventskransen. Het koor had de muziek aangepast op Sinterklaas met een paar leuke Sinterklaas intro's bij de liedjes. De pianiste en fluitiste speelden een prachtig stuk van Mozart (Haffner Serenade?/zie ginds komt de stoomboot in mineur).
Mitswa, ga zo door!

anoniem
Van harte gelukgewenst met jullie fantastische jubileumviering deze zaterdag 18 nov 2017. Het was anderhalf uur genieten!

Jan en Cena Nieuwenhuijse
Super leuk koor

Zoon van dirigent van het mitswakoot
Ik heb genoten van jullie optreden op Kaageiland met Pinksteren.
Heerlijke muziek en goed meezingbaar.
Hopelijk komen jullie volgend jaar weer en is het weer wat beter.

Met vriendelijke groet.

T. van Workum
Dag Mitswa,

ik heb genoten van de mis op 13n december. Mooie gedachtes en heerlijke liederen. Ga zo door. En fijn dat jullie een nieuwe dirigent en pianist hebben. Klinkt goed zo.

Hartlijke groet.

---
Mooie viering (23 nov). Goed gezongen met jullie nieuwe dirigent. Het lied van Ray Conniff (Harmony) hebben jullie mooi gemaakt, veel beter zo zonder combo en leuk dat jullie droomland van Hazes zingen, zijn mijn man en ik groot fan van. Hebben ervan genoten, vooral van de zang van de mannen hierbij.
We kijken uit naar jullie kerstmis, we hopen dat er weer eens solo wordt gezongen, is lang geleden.

Groetjes, Corrie.

Corrie
Bless you all Mitswa.

Some music that you maybe also sing: Bless the Lord and Ubi caritas. You can find it on You Tube.

From; Taize
Pinksteren.
Mooie viering en liedjes.
Mitswa blijft zichzelf vernieuwen door elke keer weer met nieuwe muziek te komen en daarmee te verrassen. Nu met een Veni Santus uit Taizé. Mooi gezongen, vanuit het hart. Top.

nvt
1e paasdag. Bij familie op bezoek, voor het eerst in deze kerk.

Leuk koor, goeie begeleiding piano en fluit. Jammer dat er heel hard werd gepraat voor aanvang bij spelen, storend en weinig respectvol van koormembers (na afloop ook bij Panis Angelicus).Had graag meer willen horen.

Hallelujah van Cohen: prachtig gezongen, leuk arrangement, mooie tekst, zou ik ook willen zingen met mijn koor. Mag dat?

Lion King: jammer van dit lied. Bij refrein pas te horen wat de melodie was. Couplet leek wel 4kwart opsomming, geen melodielijn in. Foute beslissing om dit te zingen.

Komen waarschijnlijk nog een keer naar jullie toe. Houden jullie site in de gaten voor vieringen (tip van iemand in kerk).


Janson
Beste mitswa,
Ik wil graag wat zeggen over de mis van zondag. Ik zit vaak in de kerk, altijd weer leuk als jullie zingen. De andere koren zijn ook mooi maar weer anders. Jammer dat de mevrouw met de fluit er niet was, dat was te horen, kaler.
Mag ik wat opmerken: jammer dat het lam god weer werd vergeten. Lijkt alsof de dirigent niet helemaal in de mis zit of zo.

Toegift: vreemd wat jullie met het lied doen. Repeteren jullie als toegift? Hetzelfde stuk werd nu 6 keer achter elkaar gespeeld, erg saai. Geen leuke gospel zo. Laat liever de 2 beroepsmuzikantes een mooi stuk spelen. Ze mogen in de mis alleen kleine stukjes spelen, dat is heel mooi maar kort. Wil graag wat meer horen. Jammer.

En willen jullie de aclamaties en vaste gezangen wat rustiger zingen,dan kunnen ij in de kerk het ook zingen. Het gaat soms wat snel. Jullie kennen de tekst van de liedjes wel maar wij niet altijd.
Bedankt. Ik kom met Pasen weer naar jullie.

vgrt,Johan.

Johan


Bericht schrijven >